SOLVOGNEN - Kunst og Filosoficenter
Forside
Åbningstider
Om solvognen

 

NOVEMBER

TIRSDAG den 1. NOVEMBER kl 19.30 :

GITHA BEN DAVID med foredraget:

Hung Song aktivering af Meridianer - med særligt fokus på Perikardium og Hjerte.

Entré 200,-

Hitha Ben David

Meridianerne svarer til el-ledninger i kroppen. De er forbundet med et interstitium væv der beskytter kroppen nærmest som bobleplast.
I dette væv er cellerne omgivet af hulrum hvori der flyder væske, som er ladet med strøm.
Denne strøm kan forklare, hvorfor De selv, kære læser, er i stand til ved egen lyd og fokus at aktivere og opgradere Deres energisystem til tiptop stand.

Githa Ben-David guider publikum igennem samtlige meridianer, men har særligt fokus på Perikardium (hjertesæk) og Hjerte Meridianen.
Der indledes med et foredrag om de elektriske felter herunder inddrages bl.a. den nyeste forskning inden for vand og energioverførsel.
Herefter vil der være foredrag om Hjerte og Perikardium. Der er løbende meditation/ Hung Song aktivering af energibanerne.

Hvis man efterfølgende får mod på at fortsætte med at aktivere sine meridianer, har Githa en række meridian webinarer, man kan købe på online.gilalai.com

KØB dine billetter her (place2book i nyt vindue)

------------------------------------------------------------------

TORSDAG den 3. NOVEMBER kl.19.30 :

JØRGEN BRAREN LAURITZEN med foredraget:

OLDTIDENS MYSTERIEINDVIELSER - DET KRISTNE MYSTERIUMS

BEVIDSTHEDSUDVIKLING & MEDITATION

Entré 150,-

Jørgen Braren Lauritzen

I oldtiden vidste man, at livets dybeste mening og sandhed fandtes i de skjulte mysterieindvielser i templer og pyramider.
Kun få modne mennesker - ypperstepræster, faraoner, kejsere of filosoffer blev fundet værdige til de store mysterieindvielser.
Der bliver sat fokus på, hvad der rent faktisk fandt sted i mysterierne i Ægypten, Grækenland, Persien og Indien. Kristusvejen - Golgatamysteriet - skildres som den dramatiske offentliggørelse af de skjulte mysterier på historiens skueplads.
Den kosmiske solgud blev menneske ved sin inkarnation i Jesus af Nazareth, guddommeliggjorde mennesket Jesus på 3 år, døde og overvandt dødsmagten ved sin genopstandelse - den nye kristusvej blev indstiftet:
Den moderne vej til menneskets selvrealisering!
Gud blev menneske, for at mennesket skal blive guddommeligt. Der bliver sat fokus på moderne bevidsthedsudvikling og meditation på denne selvrealiseringsvej.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

--------------------------------------------------------------

LØRDAG den 5. NOVEMBER kl.19.30 :

KONCERT MED THE FRENCH CONNECTION

Entré 150,-

The French Connection

The French Connection
- spiller franske sange af nyere og ældre dato med et twist af jazz og gipsyswing.
Du kan glæde dig til genhør med kendte franske sange og stifte bekendtskab med mindre kendte, skønne franske chansons.
Vokalen fremføres af den herboende franske sangerinde Elisabeth Llopis, der akkompagneres af Finn Lindholm på guitar og Steen Munk Jørgensen på kontrabas.
Trioen skaber med deres intense nærvær en autentisk fransk stemning, der oser af livsglæde og passion.
Sammen med publikum føles det som stemningen på en parisisk café.
Der vil være et glas hvidvin inkluderet i entréen.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

-------------------------------------------------------------------

MANDAG den 7. NOVEMBER kl.19.30 :

VICTOR HAMMER med foredraget:

INTRODUKTION TIL FRANS AF ASSISI

Entré 80,-

Victor Hammer

Frans levede i højmiddelalderen fra 1182-1226
Karakteristisk for Frans er den stærke og dybt bevægende og sjæleligt rørende kraft, der udgår fra hans personlighed, hans liv og hans forkyndelse.
Frans' universalitet i tanken og følelsen åbner for en anden verden end den, der er vores.
Hans sind rummer en større verden og retter sig mod det åndelige menneske der ønsker at opleve en udvidelse af dimensionerne og rækkevidden af deres begrænsede liv.
Sind og intellekt, naturen, dyrenes og medmenneskene rummes i en dimension, der har overgået det moderne menneskes.
Frans var en af de stærkeste, mest forunderlige og mest originale personligheder som den menneskelige historie har kendt.
Der er blevet fortalt om hans omvendelse, dannelsen af "mindrebrødre-ordenen" og dens løfte i fattigdom, kyskhed og lydighed.
Hans møde med Clara, som bliver grundlæggeren af Clarissa-ordenen.
For Frans er fattigdom intet at eje.
Hans kærlighed til fattigdom personificeres i en kvindeskikkelse:
Fru Fattigdom, som er Frans' brud.
Endvidere fortælles om Korset i Damianoskirken som taler til Frans og om Julekrybben og Solsangen.
Afsluttende berettes om Frans' vision af den seksvingede seraf, der bærer et billede af et korsfæstet menneske - og hans efterfølgende stigmatisering.
Han får Jesu sårmærker på sin krop 2 år før sin død.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

Fortsættes - del 2 kommer tirsdag 14 marts 2023

--------------------------------------------------------------------

ONSDAG den 9. NOVEMBER kl.19.30 :

SØREN HAUGE med foredraget

Fra himmelstræber til jordelsker - Om den spiritualitet tiden behøver

Entré 200,-

Søren Hauge

Da jeg som ung teenager vågnede op til livets spirituelle dimension, var det med en brændende intention om at gøre godt, lade glæden og hjertet vise vej, og tænde livsgnisten i andre mennesker. Det var også med en længsel mod det himmelsk ophøjede og alt det sublime vi behøver i livet. Mere end 30 år senere tog mit liv en 180-graders vending, og jeg begyndte en ny rejse, der handler om den dybeste kærlighed til Jorden, til det nære og til almindeligheden. Det er her jeg i dag ser at spiritualiteten omsider kan få det fodfæste, som manglede i den første rejse. Det er også i dette brændpunkt jeg mener at spiritualiteten er dybt og akut behøvet i dag. Både for os selv og for verden. Med udgangspunkt i min egen rejse vil jeg zoome skarpt ind på nogle af tidens sværeste og vigtigste udfordringer, og hvor jeg ser at der er en realistisk og farbar vej frem – for nutidens spiritualitet, og for verden i det hele taget. Jeg vil berøre de alvorlige slagsider det kan have at være himmelstræber, hvordan man kan blive blændet af lyset, hvor befriende det er at favne det man tidligere undgik, og hvor vigtigt det er at opdage, at skatten altid ligger lige under vores fødder.
Søren Hauge er spirituel underviser, soulflow-terapeut, rejseleder og forfatter til 23 bøger.


Han er specialiseret i SoulFlow Metoden og Vild Spiritualitet, har privat klientpraksis og bor i Ejby Ådal ved Isefjord på Sjælland

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

 

Link til Søren Hauges hjemmeside

------------------------------------------------------------------

FREDAG den 11. NOVEMBER kl.19.30 :

JULIE MARIEL med foredraget:

Ayahuasca - En spirituel trend med store konsekvenser

Entré 150,-

Julie Mariel

Ayahuasca er en plantemedicin fra Amazonas, der er kendt som et af de stærkeste psykedeliske midler i verden og går under navnet ”Den Lille Død”. Disse betegnelser lader dog ikke til at skræmme folk fra at prøve det af. Ayahuasca bliver nemlig mere og mere udbredt i Vesten i disse år.
Nogle opsøger det som spirituel ceremoni, mens andre kaster sig ud i det fordi det er blevet ”in”. Mange får dybe spirituelle indsigter, mens andre får sig en stor forskrækkelse, som tager lang tid at komme sig over. Indsigterne tæller blandt andet åbninger af det tredje øje og hjertet, forståelse for universets hemmeligheder, kontakt med sjælen og det højere selv, indsigt i egen psyke, traumer, tidligere liv og meget mere. Forskrækkelserne kan være erkendelser af egen dødelighed og oplevelser af helvedeslignende tilstande fyldt med mørkevæsner.
Disse beretninger rejser mange spørgsmål, som foredraget kommer ind på: Bør ayahuasca være lovligt? Er det farligt at drikke? Hvad er en tryg setting at drikke det i? Vil ayahuasca kunne bruges i terapi? Vil det kunne hjælpe os med at løse nogle af de udfordringer, vi har som samfund i dette tid?
Foredragsholder Julie Mariel er antropolog og har lavet sit specialefeltarbejde inden for Santo Daime-kirken i Holland, der drikker ayahuasca-varianten ”Daime”. Feltarbejdet indebar at deltage i ceremonierne og selv at drikke medicinen adskillige gange. Efter specialeskrivningen var hun med til at bygge et ceremonitempel i junglen i Brasilien.
Hun har oplevet både de lyse og mørke ceremonier og deler i dette foredrag ud af sine erfaringer, observationer og fortællinger fra ayahuascaens mystiske og forunderlige verden. Derudover vil hun vise sin film ”Illusionens Virkelighed og Virkelighedens Illusion” fra feltarbejdet.
I dag arbejder Julie Mariel med moderne shamanisme, hypnoterapi og regressionshypnose (SoulKey Terapi) og har en bogudgivelse om ayahuasca på trapperne.
Julie Mariels speciale om ayahuasca kan findes på Julie Mariels side

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

---------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 15. NOVEMBER kl.19.30 :

LARS MYGIND med foredraget:

DEN PSYKOSOMATISKE TRAUMEMODEL

Entré 200,-

Lars Mygind

Har du tænkt over, hvorfor du ofte bliver syg, når du har det godt eller holder fri?
Lars Mygind forklarer i foredraget ”Den psykosomatiske traumemodel”, hvad du helt konkret kan gøre for at undgå denne nedetid eller afkorte den tid, hvor du ikke er på toppen – og så sætter han fokus på de fantastiske muligheder der opstår, når du forløser dine følelser og det budskab, din intelligente krop prøver at fortælle dig. For kroppen arbejder altid på at hjælpe dig med dine følelsesmæssige udfordringer, og her har hvert eneste væv i kroppen sin helt særlige funktion. Foredraget er en øjenåbner udi
psykosomatikken og hvordan du forstår din krop.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

 

LARS MYGINDS hjemmeside (åbner i nyt vindue)

---------------------------------------------------------------

TORSDAG den 17. NOVEMBER kl.19.30 :

LARS MUHL med foredraget:

DET ER NU DET BEGYNDER - NOW it all begins ...

Entré 200,-

Lars Muhl

Om menneskets æteriske virkelighed og hvilke muligheder, der venter på os der.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

 

Link til Lars Muhls hjemmeside

-----------------------------------------------------------------------

FREDAG den 18. NOVEMBER kl.19

Aktivkredsen mødes til film / kaffe / the / kage

-----------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 22. NOVEMBER kl.19.00 ! (obs:kl.19!):

JOAN ØRTING med foredraget:

MASKER OG SKYGGESIDER

Entré 200,-

Joan Ørting

Masker og skyggesider.
Kom til et indsigtsfuldt foredrag om hvordan vi kan tage ejerskab af vores skyggesider.
Den partner, vi er tiltrukket af, indeholder vores skyggesider, men så længe vi ikke selv har taget ejerskab af dem, vil vi forsøge at ændre ham, og den måde han er på.
Hvordan kan vi finde vores maske og skyggesider, hvad skal vi bruge dem til?
Hvordan kan de berige vores liv?

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

 

Link til JOANS hjemmeside (nyt vindue)

-------------------------------------------------------------------------

ONSDAG den 23. NOVEMBER kl.19.30 :

EKIM STUDIEKREDS

Kursus i Mirakler

Vi skal alle fra AREJDSBOGEN have læst til denne aften:
"Jeg føler Guds kærlighed i mig nu". (189)
"Jeg vælger Guds glæde i stedet for smerte". (190)
"Jeg er den hellige Søn af Gud Selv". (191)

-------------------------------------------------------------------

FREDAG den 25. NOVEMBER kl.19.30 :

LILLI SØRENSEN med foredraget:

Livets Fodspor
- Et foredrag om at skifte retning i livet og følge sit kald

Entré 150,-

Lilli Sørensen

Lilli Sørensen skiftede retning i livet og fulgte sit kald. Gik fra et akademisk miljø som overlæge til at forandre sit liv og vende det hele på hovedet til en ny virkelighed baseret på åndelighed og spiritualitet. Igennem mere end ét år har hun hver dag nedskrevet de ord, der er kommet til hende. Det er blevet til Breve fra Jesus. Brevene åbner op for refleksioner, indsigter og guidance til klarhed og hjælp på livets vej. Hør om hendes transformative rejse, hvordan brevene understøttede hendes liv, om kaldet til at formidle deres budskab samt  hvordan brevene også kan forandre dit liv.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

--------------------------------------------------------------------

TIRSDAG den 29. NOVEMBER kl.19.30 :

PERNILLE ANTHONY PEDERSEN med foredraget:

DE  "SKÆVE" BØRN OG UNGE OG DEN STILLE REVOLUTION

Entré 100,-

Pernille Anthony

Mange børn og unge i dag får diagnoser, oplever at de ikke passer ind i skolesystemet og samfundet og mistrives i forskellige grader. Er de "skæve" eller er de i virkeligheden meget "lige" og blot født ind i et skævt samfund?
Pernille kommer i dette foredrag med nogle spirituelle og psykologiske betragtninger om, hvad der måske i virkeligheden foregår. Pernille er selv mor til to skønne unge mænd med Aspergers syndrom og har en baggrund som bla. psykoterapeut og spirituel underviser (EKIM).
Udgangspunktet er autisme, men også ADHD, ADD, angst og depression vil blive berørt, og der vil blive delt mange gode tips og ideer til en nemmere forældrerolle og en mere effektiv støtte til børnene/de unge.

KØB dine billetter her ( place2book i nyt vindue )

 

--------------------------------------------------------------------

Aktuelt program

Klik på programmet for pdf-version

Nyt Programnsgade 7

Solvognen KronprinsensgadeGalleri Solvognen,

5000 Odense C

Se på KRAK

 

Langø

Galleri Solvognen

Langø, 5390 Martofte

Se på KRAK