Om Solvognen
kunst- og filosoficenter
foredrag - musik - galleri - café
Forside - Om Solvognen - Aktivitetskalender - Galleri - Åbningstider - Kontakt www.solvognen.dk
Kunst- og Filosoficentret Solvognen er en fondsregistreret, selvejende institution. Dens formål er at danne et center for mennesker, der søger en større forståelse for tilværelsens mening. Solvognen henter sine foredragsholdere indenfor kunst, filosofi, trosretninger og videnskab. Solvognen er upolitisk og usekterisk.

Kunst
I mødet med kunst indgår man i en psykologisk proces, hvori man fornemmer den anslåede stemning og identificerer sig med det sete, hørte, læste o.s.v. Alt under betegnelsen inspiration.

Filosofi
En fundering over livet/tilværelsen. Filosofi dyrker man ikke, når man dyrker videnskab eller tro, men i det øjeblik, man sætter videnskaberne eller troen under kritisk lup, så dyrker man filosofi.

Vi kan som selvejende institution, drevet af frivillig arbejdskraft og uden nogen form for offentlig støtte, kun være dybt taknemmelige for hvert bidrag, også testamentariske, der er en væsentlig hjælp til fremstilling og udsendelse af vores program. Som institution er Solvognen fritaget for arveafgift. De, som ønsker at støtte os, har mulighed for at indbetale enten på giro eller via bankoverførsel (se forneden).

Har du lyst til at være frivillig hjælper i Solvognen, skal du være så velkommen i Solvognens Aktivkreds.

Stor tak til alle jer, der støtter os!

Giro-nr.: 6 57 48 58
Bank: reg.nr.: 9860, kontonr.: 874 00 02954

Martin Thygesen - formand
Dorrit Clemmensen - næstformand